PONUDBA

RAZNOLIKOST JE POMEMBNA

Na voljo imamo 5 sob in 1 apartma s kuhinjo. Vsi prostori so moderno in prijetno opremljeni, vsaka soba ima tudi svoj balkon na katerem se lahko sproščate ob pogledu na bližnje hribe.

V restavraciji ponujamo jedi po naročilu tako, da se za vsakega nekaj najde. V našem baru pa vas razvajamo z dobro kavo, slovenskim pivom ter unikatnimi koktajli in gin tonici.

Prodajamo dovolilnice za ribolov v Savi Bohinjki ter Bajerju.

Odprto od 9-23 ure, ob sredah zaprto.

Po dogovoru organiziramo tudi zaključene družbe.

AKTIVNOSTI

ZA SPROSTITEV MED OBISKOM.

Uživate lahko v kolesarjenju, pohodništvu, ribolovu ali nabiranju goznih plodov. Lega Bleda zagotavlja, da lahko obiščete različne kraje kot so Bohinj, Radovljica, Kropa in Kranjska Gora ter se naužijete tudi le teh.

  • Blejski otok – 2,7 km

  • Blejski grad 4,3 km

  • Vintgar – 7,3 km

  • Golf igrišče Bled – 3,9 km

  • Bohinjsko jezero – 47,1 km

MNENJA GOSTOV

KAJ PRAVIJO O NAS

Bled je idealno izhodišče za uživanje v nepozabnih počitnicah. Vedno si želimo, da ste pri nas zadovoljni in se z veseljem vrnete. Spodaj je le nekaj izbranih mnenj naših gostov.

Odlična mnenja naših gostov si lahko pogledate tudi na rezervacijskem mestu Booking.com!

“Grande chambre magnifique, cossue. A 10 mn de Bled, en extérieur dans la campagne. A conseiller. Bonne restauration.”

MARC - FRANCIJA

“The owner was really welcoming and friendly. The breakfast was good for 8 euros each. The view of the mountains was spectacular. It was very cheap.”

RONALD - NEMČIJA

“Very nice accommodation in a heavenly place. – Large room – very clean – balcony with a nice view – helpful personnel – great value for money”

IOANNIS – GRČIJA

avada-cafe-logo-footer